Compartir S.L. Novetats de Compartir S.L

11 desembre 2012

Nova web per compartir cotxe i anar al futbol amb el teu equip

Filed under: Compartir SL — Compartir @ 19:21

El dia 03 d’octubre de 2012 es va posar en marxa un nou servei per compartir el cotxe per acompanyar al teu equip de futbol als seus desplaçaments.

Aquesta nova web, permet que els socis i simpatitzants dels diferents equips de futbol tant de 1a divisió, com de 2a divisió, puguin cercar companys de coche per anar al seu estadi o acompanyar al seu equip preferit en el seu desplaçamanet.

La nova web, inclou també tots els partits de la Champions League, Europa League i Copa del Rei.

Podeu accedir a la nova web fent clic a http://www.compartirfutbol.org .

Compartir publica una APP per compartir cotxe per als carrils BUS-VAO

Filed under: Compartir SL — Etiquetes: , , , , — Compartir @ 14:01

El dia 03 de desembre de 2012 es va posar en marxa l’aplicació per a Smartphones del servei de Compartir Cotxe per a usuaris dels carrils BUS_VAO.

Carril Bus-VAO és una aplicació mòbil destinada a actuals i futurs usuaris dels carrils BUS-VAO d’accés a les ciutats de Barcelona i Madrid. Amb aquesta aplicació poden connectar i compartir el cotxe per ser més de 3 ocupants i d’aquesta manera gaudir dels avantatges econòmics o d’estalvi de temps que aquesta mesura de mobilitat sostenible ofereix.

L’aplicació funciona mitjançant missatges directes al mòbil (tipus Whatsapp) o bé amb trucades directes mitjançant Skype. D’aquesta manera podeu trobar companys de viatge d’una manera ràpida i immediata per als vostres desplaçaments en cotxe pels carrils VAO C-58 (Barcelona), Túnels de Vallvidrera (Barcelona) i Nacional A-6 (Madrid).

L’aplicació està pensada tant per a facilitar les recerques urgents (cotxe al mecànic, m’he quedat sense cotxe, tinc una urgència, etc.) ja que ens facilita els usuaris del grup disponibles per fer aquest viatge puntual al moment o per altres usuaris que desitgen trobar companys de viatge per compartir el cotxe de manera regular o habitual d’acord amb un horari setmanal.

Per accedir-hi només s’ha d’entrar a http://www.alertcar.org , i descargar-vos l’aplicació des de la tenda del Google Play.

10 setembre 2009

Compartir Cotxe ara també a l’iPhone (i altres dispositius mòbils)

Filed under: Compartir Cotxe — Compartir @ 12:19

Amb motiu de la setmana de la mobilitat, a Compartir SL llançem el suport per iPhone i dispositius mòbils de la plataforma Compartir Cotxe.

Powered by WordPress