Compartir S.L. Novetats de Compartir S.L

11 desembre 2012

Compartir publica una APP per compartir cotxe per als carrils BUS-VAO

Filed under: Compartir SL — Etiquetes: , , , , — Compartir @ 14:01

El dia 03 de desembre de 2012 es va posar en marxa l’aplicació per a Smartphones del servei de Compartir Cotxe per a usuaris dels carrils BUS_VAO.

El dia 03 de diciembre de 2012 se puso en marcha la aplicación para smartphones del servicio de Compartir Coche para los usuarios de los carriles BUS_VAO.

Carril Bus-VAO és una aplicació mòbil destinada a actuals i futurs usuaris dels carrils BUS-VAO d’accés a les ciutats de Barcelona i Madrid. Amb aquesta aplicació poden connectar i compartir el cotxe per ser més de 3 ocupants i d’aquesta manera gaudir dels avantatges econòmics o d’estalvi de temps que aquesta mesura de mobilitat sostenible ofereix.

L’aplicació funciona mitjançant missatges directes al mòbil (tipus Whatsapp) o bé amb trucades directes mitjançant Skype. D’aquesta manera podeu trobar companys de viatge d’una manera ràpida i immediata per als vostres desplaçaments en cotxe pels carrils VAO C-58 (Barcelona), Túnels de Vallvidrera (Barcelona) i Nacional A-6 (Madrid).

L’aplicació està pensada tant per a facilitar les recerques urgents (cotxe al mecànic, m’he quedat sense cotxe, tinc una urgència, etc.) ja que ens facilita els usuaris del grup disponibles per fer aquest viatge puntual al moment o per altres usuaris que desitgen trobar companys de viatge per compartir el cotxe de manera regular o habitual d’acord amb un horari setmanal.

Carril Bus-VAO es una aplicación móvil destinada a actuales y futuros usuarios de los carriles BUS-VAO de acceso a las ciudades de Barcelona y Madrid. Con esta aplicación pueden conectar y compartir el coche para ser más de 3 ocupantes y de esta manera disfrutar de las ventajas económicas o de ahorro de tiempo que esta medida de mobilidad sostenible ofrece.

La aplicación funciona mediante mensajes directos al móvil (tipo Whatsapp) o bien con llamadas directas mediante Skype. De esta forma puedes encontrar compañeros de viaje de una forma rápida e inmediata para tus desplazamientos en coche por los carriles VAO C-58(Barcelona), Túnels de Vallvidrera (Barcelona) y Nacional A-6 (Madrid).

La aplicación está pensada tanto para a facilitar las búsquedas urgentes (coche en el mecánico, me he quedado sin coche, tengo una urgencia, etc.) ya que nos facilita los usuarios del grupo disponibles para hacer este viaje puntual al momento o para otros usuarios que desean encontrar compañeros de viaje para compartir el coche de manera regular o habitual de acuerdo a un horario semanal.

Per accedir-hi només s’ha d’entrar a http://www.alertcar.org , i descargar-vos l’aplicació des de la tenda del Google Play.

Para acceder solo teneis que entrar a http://www.alertcar.org , y descargarse la aplicación de la tienda de Google Play.

Be Sociable, Share!

No hi ha comentaris »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress